Всички обекти

1071 обекта

Веригата Lafka празнува откриването на 1000-ния си обект

16.09.2016

Всеки ден Lafka покрива нови рекорди! Три седмици след Олимпийските игри, светът още тръпне от мощта на спорта и неограничените възможности на човешкия дух и воля. С ритъма на големите спортни имена работи и екипът на Lafka. Темпът на развитие на бранда и веригата е много близък до Олимпийския устрем.

Още

Lafka

Търговецът на електроенергия „Фючър енерджи“ и национална верига магазини Lafka обединиха усилията си за да предложат още по-голямо разнообразие от продукти на своите клиенти.

25.05.2016

От месец Май „Фючър енерджи“ влиза в магазините на Lafka! По този начин, клиентите на Lafka ще могат лесно и с минимални усилия да сменят доставчика на ток на своята фирма и да свалят с до 20% месечните си сметки за електроенергия. Това означава, че при сметка за ток от 300 лева например, клиентите ще могат да спестяват до 60 лева на месец. За една година това означава чисто спестяване от 720 лева! Освен това, веднъж станали клиенти на „Фючър енерджи“, клиентите на Lafka ще могат и да плащат сметките си за ток в магазините на Lafka. Звучи чудесно, нали? Така си е. Как да сменя доставчика си на ток? Вече 3500 български фирми се довериха и избраха „Фючър енерджи“ за свой доставчик на ток. Ако желаете и вашата фирма да стане клиент на „Фючър енерджи“ е достатъчно да закупите стартов пакет на цена от 1.99 лева в някой от обектите на Lafka в страната. Този пакет ще включва цялата необходима информация и документи за да може Вашата фирма да смени доставчика си на електроенергия. Това, което клиентът трябва да направи е да попълни документите и да ги изпрати по куриерска фирма „Спиди“ за сметка на „Фючър енерджи“. След това, в рамките на 10 работни дни, клиентът ще получи обратно своите екземпляри. Накрая, на клиента му остава единствено да изчака първата си сметка за ток от „Фючър енерджи“, в която вече ще присъства новата, по-ниска тарифа на ток. За да бъде максимално улеснен цялостния процес по попълване на документите, фирмите, които желаят да станат клиенти на „Фючър енерджи“ ще имат възможността да позвънят на кратък номер *4707, на който да получат пълна информация на своите въпроси.

Още

Късметлия от Хасково позна в Lafka всичките 5 числа в играта „Златната топка“ на Национална лотария!

28.04.2016

20 000 лева е първата голяма печалба от най-новата лото игра „Златната топка“. Спечели я участник от гр. Хасково. Той е познал и петте изтеглени числа във второ теглене на 24 април 2016 г. 2, 5, 26, 30 и 35 са числата, които са му донесли късмет. Ако беше изтеглена и „Златната топка“ участникът е щял да спечели страхотните 100 000 лева. Щастливецът е играл с фиш на стойност 1 лев в лото пункт на търговска верига Lafka в град Хасково. Залогът е направен в неделя, часове преди самото теглене. Национална лотария прибави играта Лото 5/35 „Златната топка“ към своя списък от лото игри само преди две седмици! С нея всеки ден имате шанс да спечелите 100 000 лева! Минималният залог за игра е 1 лев. Той Ви дава право да маркирате две комбинации от по 5 числа, което означава, че шансът Ви да спечелите е два пъти по-голям! Попълнете Вашите 5 любими числа още днес и се включете в тегленията на играта, които може да Ви донесат страхотни печалби! Те се излъчват на живо в ефира на Нова телевизия, всеки ден, от 17:55 ч.

Още

Късметлиите спечелили от билетите на Национална Лотария

В обектите на Lafka

04.04.2016

От началото на годината над триста късметлии са спечелили големи печалби от билети на Национална Лотария. Не малка част от тях са закупени от обекти на lafka от различни населени места в цялата страната. Мартин Георгиев на 48 г. от гр. Монтана е един от тези късметлии. Той спечели една от най-мечтаните печалби от билетите на Национална Лотария, а именно огромната сума от 500 000 лв. Щастливецът признава, че купуването на билети от lafka вече се е превърнало в традиция за него. Късметлийския Билет „Кеш x 50” определено ще промени живота му към по-добро. С парите Мартин планира на първо време да си купи собствено жилище и да отиде на екзотична почивка, а за остатъка от страхотната печалба ще мисли след това. Освен печалбата на Мартин билетът „Кеш x 50“ крие още 9 печалби от 500 000 лв. 38 годишната Цветелина Денева от гр. Добрич в ден като всеки друг заедно със съпругът си отиват да закупят сутрешния вестик от обект на lafka в града. Освен вестник семейството решава да си купи и билетче на Национална лотария. Билетът е „Monte Carlo Рулетка“, а невероятната печалба е 100 000 лв. Младата жена е хигиенист по професия , но заедно със своята половинка развива бизнес с пчеларство, който планира да развие със спечелената награда. Късметът от билетите на Национална Лотария може да се усмихне на всеки. Такъв е и случаят с 59 годишния Христо Панчугов от с. Емина. Христо редовно си купува билети на Национална Лотария „за да си пробва късмета“ и тази стратегия на края му носи успех. Мъжът купува дневната дажба билети от обект на lafka и след бързо изтъркване и проверка открива, че печели 100 000 лв. от билета „Златните Пирамиди“. Христо планира да инвестира печалбата в собствения си бизнес, а на всички онези, които все още се съмняват късмета си пожелава „Да играят и да вярват! „. Поредна печалба в размер на 100 000 лв. падна от билет „Златните Пирамиди“. „Направо скочих от стола след като го проверих“ – така Станко Станков от гр. Кубрат описва емоцията последвала изтъркването на билета. Младият късметлия, който по настоящем е безработен, ден след ден е пробвал късмета си, докато накрая всичко си дошло на мястото. С поредния закупен билет от lafka Станко от раз променя живота си. Късмета на Национална Лотария и Lafka усмихнаха и Равина Шаркова от Пловдив. Дамата е на 71 години, а билета с който печели е от играта „Златните Пирамиди“. Макар Равина да си купува билети на Национална Лотария от сравнително скоро време, късметът и проработва доста бързо. Едва няколко месеца след първото си изтрито билетче Равина купува поредния билет от обект на lafka, за да открие, че печели невероятната сума от 100 000 лв. С част от спечелените пари планира да сбъдне своя стара мечта, а именно да посети града на любовта Париж, а остатъка да подари на сина си. Всеки един от нас от би могъл да е на тяхното място и да промени живота си с голяма печалба от Национална лотария! Повече информация за печелившите може да получите на сайта на Национална лотария www.7777.bg.

Още

Къде са най-усмихнатите продавачи в България?

Една от предпоставките за доволни клиенти, са лъчезарните продавачи. В Lafka знаят това и създават условия служителите им да са винаги усмихнати.

20.01.2016

За 4 годишната си история веригата за бързооборотни стоки Lafka наложи един изцяло нов търговски модел, при който в модерно оборудвани киоски се предлагат стоки от първа необходимост и широка гама услуги, като плащане на сметки, експресни кредити, лото игри и много други. С бързото си развитие Lafka не само увеличава клиентите си, но осигурява ежемесечно над 100 нови работни места. На трудовия пазар в България малко компании могат да се похвалят със същото. Покритието на веригата Lafka се разпростира в над 90 населени места и в началото на 2016 г. в България вече има 950 търговски обекта, обслужвани от почти 2000 продавачи. В 12 български града, попитахме служители на Табак Маркет, компанията която управлява Lafka, какво ги кара с желание да отиват на работа и да обслужват с удоволствие клиентите. Най-честите отговори бяха, че получават много добри условия на труд при открити и стабилни трудово-правни отношения. Имат възможност да надграждат месечното си възнаграждение чрез бонусни схеми обвързани с продажбите. Работят в климатизирани и модерно оборудвани работни помещения с гъвкаво работно време и много често могат да избират обекти в близост до дома. Тази гъвкавост позволява студенти, а и хора с различна заетост да си осигуряват допълнителен доход. Друго предимство, което споделиха интервюираните е, че компанията дава възможност на по-амбициозните и способни продавачи да се развиват кариерно. В средите на продавачите, които имат общи страници в социалната мрежа се дават за примери десетки Регионални мениджъри и Технически организатори, които са започнали в компанията от най-ниското ниво. За година-две са доказали качества и потенциал и мениджмънта на компанията им е гласувала доверие да управляват други продавачи. По темата за кариерното развитие се свързахме и с Мениджър Човешки ресурси в Табак Маркет – Росица Бъчварова. Тя ни увери, че политиката на компанията е да стимулира вътрешно-фирменото израстване. „Няма по-ценен кадър от този, който благодарение на натрупан опит, професионална компетентност и мотивация се изкачва в кариерната стълбица. Много от административните служители започват кариерата си в Табак Маркет като стажанти и 75% от тях остават в компанията на различни позиции като получават реални възможности за професионално израстване. Надграждаме опита и компетенциите на служителите с работа по проекти, с участие в курсове и семинари. За да постигнем нашата цел – да бъдем най-добрата верига за бързо обслужване в България, се стремим всеки наш служител да се чувства значим, ценен и горд от своята работа, за да се развива напред. Накратко, ние се стремим да бъдем сред най-добрите и коректни работодатели.“

Още

Дядо Коледа фен на Lafka и Национална лотария

29.12.2015

След като раздаде подаръците на всички послушни деца, Дядо Коледа реши да разпусне и опита късмета си в Lafka. Белобрадият старец беше забелязан от пазаруващите в столичен пазар настървено да търка билета „Коледен пакет“. Явно и той е чул, че през цялата 2015 г в Lafka са раздадени печалби за над 50 000 000 лв. от игрите на Национална лотария. Не се колебайте, опитайте късмета си и вие!

Още

Историите на българите, които промениха живота си за един миг с Lafka!

Над 50 милиона лева раздаде Lafka на десетки щастливци през 2015 година

24.12.2015 http://www.novinitednes.net/region/article/

Историите на печелившите са живо доказателство, че късметът дебне буквално на съседния ъгъл. Тези хора живеят в различни части на България, на различна възраст са, имат различни професии и начин на живот, но в техните разкази има нещо общо - всички те са вярвали в късмета си. Варна е сред градовете с най-много награди. Една от тях отиде при Тихомира Илиева. Момичето е на 24 години, родом от Казанлък. Живее и учи във Варна, от където закупува и печелившото билетче. На късметлийския пункт тя се сдобива с печалбата от 100 000 лв. от играта “Лото +“. Тихомира споделя, че е вярвала, че ще спечели от Национална лотария и играе през последната половин година, като няма стратегия или любим билет. „Просто си купувам билети“, разказва тя. С печалбата смята да си вземе собствено жилище и съветва всички участници „да си закупуват билетчета“. Спечелените големи печалби през 2015 в игрите на Национална лотария в област Варна са 55. Денят 13 август 2015 г. със сигурност ще остане паметен за 20- годишната Виктория Куманова от Варна. На път за работа младото момиче решава да изпробва късмета си и само срещу 2 лева се сдобива с талон „Златната седмица“ на Национална лотария. Виктория признава, че често играе на игрите на Национална лотария, като този път решила да пробва късмета си с билет "ЗЛАТНАТА 7". Фаталната за някои дата 13 се оказва щастлива за варненката, защото точно тогава печели един килограм чисто злато. Шуменци се радват на 18 награди В област Шумен има 18 печалби, спечелени от началото на годината. Цветелина Адамова от Свищов е на 23 години, безработна. Любимият й билет е „Златните пирамиди“, с който печели 50 000лв. Играе от няколко месеца. Участничката споделя, че досега не е печелила от други игри, но този път е имала предчувствие, че това ще се случи. Със сумата ще си купи жилище и мечтае да започне собствен бизнес. През 2015г. само във Великотърновска област са спечелени 18 големи печалби от игрите на Национална лотария. 175 печалби са раздадени в Софийска област През 2015г. само в София и Софийска област са спечелени над 175 големи печалби от игрите на Национална лотария. Юсеин Иванов от град Елин Пелин си е закупил печелившия билет от обект на Лафка в София. От там се сдобива с 100 000 лв. от „Лото +“.

Още

Lafka изненада своите почитатели с ледена скулптура

На Коледен фестивал в София

23.12.2015

На Коледен фестивал в София разположен до Националния Стадион, ледената скулптура на Lafka беше истинска атракция и радваше всички посетители на събитието. Леденото творение напомняше за така познатите киоски на Lafka. На върха на скулптурата беше поставен характерният леден куб на Lafka с логото. Изпълнени с предпразнично настроение, всички гости имаха възможността да се снимат с ледената Lafka за спомен.

Още

Lafka раздаде подаръци на най-малките си почитатели

На Коледен фестивал в София

23.12.2015

Бухалът Лафчо чакаше своите приятели на Коледен фестивал в София до Националния Стадион, за да провери познанията им и да ги възнагради, с прекрасните подаръци на Lafka. Лафчо зарадва всяко любознателно дете със стикери и стикерен албум на Lafka “Човекът и природата“, с които малчуганите забавлявайки се, придобиват знания и учат интересни факти за света.

Още

Lafka откри 900-ния си обект

Веригата за бързооборотни стоки откри своя 900-тен обект тази седмица.

12.11.2015

След като жителите на повечето големи градове в България могат да се възползват от удобните локации и широката гама предлагани стоки и услуги, през последните месеци Lafka увеличава географското си покритие в градове като Брацигово, Чепаларе, Никопол, Попово, Ардино, Ихтиман, Цар Калоян и други малки населени места и села. Така жителите на забравени за търговията райони, могат да четат ежедневна преса, докато отпиват ароматно кафе с най-високо качество. Няма друга верига в България, която да се похвали с подобен брой локации, а са малко и световните търговски марки с толкова много обекти. Навлизайки на българския пазар за импулсни стоки през 2013 г. веригата вече привлича над 300 хил. клиента всеки ден и няма аналог на българския пазар като търговски канал, формат, брой локации и национално покритие. Зад марката стои изцяло български мениджмънт, който активно следи промените на пазара и отговаря на всички негови нужди и очаквания. Прецизно избраните локации на обекти Lafka, внимателния подбор на предлаганите стоки и услуги, бързото и качествено обслужване, прави Lafka предпочитано място за пазаруване на все повече клиенти, а Табак Маркет желан партньор за нови доставчици и производители. По-голямата част от асортимента на Lafka, сред които преса, тютюневи изделия, пакетирани храни, кафе специалитети, безалкохолни и алкохолни напитки са произведени в България. Така се дава възможност на местното производство да се популяризира и стигне до всяко кътче на България. През последната година и половина, Lafka разширява и гамата си от предлагани услуги. В обектите могат да бъдат платени сметките към мобилни оператори и всеки да опита късмета си в многобройните лото и тото игри. Клиентите на Lafka могат да кандидатстват и за експресни потребителски кредити в размер от 200 до 2000 лева. Корпоративната социална отговорност е основен стратегически стълб в дейността на „Табак Маркет“ АД, компанията управляваща марката Lafka. Фирмата подкрепя множество проекти в областта на изкуството, културата, спорта, образованието, както и конкретни икономически форуми, изложения и социални каузи. Компанията ежемесечно прави дарения на много общини, посредством изграждане на детски и спортни площадки, облагородяване и реконструкция на паркове и зелени площи. „Табак Маркет“ АД установи един успешен бизнес модел и ще продължи да инвестира в популярността на бранда, откриване на нови обекти и работни места, осигураване на удобство на клиентите, като им пести време предлагайки удобни локации и широка гама стоки и услуги.

Още

Големите печалби са в Lafka

3 големи печалби от по 100 000 лв. бяха спечелени в Lafka от игрите на Национална лотария само през последната седмица

30.07.2015

Както е казал Христо Стоичков – „Който играе печели, който не играе – не печели!“ Оказа се, че това е самата истина за късметлийката от Стара Загора Татяна Нецова, която от билета „Лото Зодиак“ закупен от Lafka си спечели сумата от 100 000лв. Обект на късмета се оказа и Lafka в Разград за Якоб Якоб. Билет „Златните пирамиди“ му донесе уникалната печалба от 100 000 лв. Датата 25 юли е щастлива за двама големи късметлии, пробвали своя късмет в Lafka и спечелили от лото игрите на Национална лотария. Първият от тях е от град Стара Загора и е играл „Лото Спорт“ със шест любими числа. Участвал само в едно теглене, за което е платил 2 лева. Не е пропуснал да маркира и опцията "СПОРТ БОНУС". Само четири минути са необходими на играта „Лото Спорт“, за да оправи настроението на човек с голяма печалба. 2 250 лева е печалбата, която щастливецът печели след като познава и шесте маркирани от него числа. Вторият щастливец е от гр. Пловдив. Играл е „Лото 6 от 47“ с числата 8, 12, 18, 34, 39, 45. Познава 5 от 6-те изтеглени числа, за което печели 4 000 лева. По чудесен начин завърши миналата седмица и за други двама щастливци участвали в играта „Лото 6 от 47“, но на 26 юли 2015 г. Единият е от гр. Радомир и е попълнил фиш с любимите си числа, а другият е от гр. Благоевград и е играл с билет „Лото 6 от 47“. Вариантът за игра не е оказал никакво значение, защото и двамата късметлии са познали 5 от 6-те изтеглени числа в играта. Сега те са по-богати с по 4 000 лева. Сто хиляден късметът е кацнал на рамото на все още неизвестен играч от Правец, който преди няколко дни си е взел билет от играта „Кеш х 10“ от Lafka. Ако искате и Вие да спечелите, изберете си игра, попълнете Вашите любими числа и се включете в следващото теглене! ДЖАКПОТЪТ в играта „Лото 6 от 47“ е 1 МИЛИОН лева включващ КЪЩА и ПОРШЕ! А с играта „Лото Спорт“ на всеки 4 минути имате шанс да станете МИЛИОНЕР! Повече информация за печелившите може да получите на сайта на Национална лотария.

Още

Детски празници с Lafka

Три дни децата празнуваха с Lafka

03.06.2015

За деня на детето 1 юни, веригата за импулсни стоки Lafka, подготви поредица изненади за децата. Празникът започна още от 31 май, когато Lafka подсигури наградите на детски празник организиран от Пазари Възраждане (www.pazariv.com) на територията на Женския пазар. За 2 часа множеството деца дошли на празника се забавляваха с интересни игри, викторини и състезания за малките и за техните родители. Всички деца получиха много лакомства, предоставени от Lafka. На самият празник 1 юни, Lafka отиде в Пловдив, за да раздаде подаръците си на децата от комплекс за настаняване от семеен тип „Олга Скобелева“. Заведението, в което ще живеят 14 деца, направи официално откриване на сградата, след основен ремонт. Един от дарителите, допринесли за реновирането на дома е Табак Маркет АД, компанията която стои зад марката Lafka. На 2 юни детският празник продължи в Специализирана болница по детски болести, София и Университетска детска клиника по белодробни болести, София. Представители на веригата Lafka зарадваха децата с подаръци, лакомства и забавна програма представена от Театър Пан (www.theatrepan.com).

Още

Lafka подкрепи Съюза на глухите в България

01.05.2015

От 27 до 29 март т.г. в София в залата на културния дом на СГБ се проведе интензивен курс по жестов език със съюзни активисти, владеещи добре езика, на който общуват хората с увреден слух в България. Фирма „Табак Маркет“ чрез веригата си за бързооборотни стоки Lafka подкрепи провеждането на Обучителния курс за подготовка на глухи лектори с 20 души образовани глухи, владеещи и компютърни умения, представители от всичките 12 районни организации в стрната. Едната от целите на курса бе чрез самите курсисти, показали отлични знания и умения във владеенето и преподаването на БЖЕ, да се ускори процеса на усвояване и обогатяване на БЖЕ с нови думи и жестове. Проведения курс бе изключително полезен и необходим. Усвоиха се знания и умения за преподаване и обясняване логиката на жестовете, необходимостта от образованост на глухите, необходимостта от узаконяването на БЖЕ и неговото обогатяване. Жестомимичният език е уникално явление, с което най-добре са запознати хората, които работят в системата на СГБ. Те се основават на многогодишната си дейност, на натрупания близо 70-годишен опит и практика в тази област и на подготвените жестомимични преводачи и лектори. Съюзът осъществява дейности, свързани със социалната рехабилитация и интеграция на лицата с увреден слух в страната. Грижи се за социалното им развитие, подпомага образованието им, духовното и интелектуалното им израстване. През 70-годишната си активна дейност СГБ си е поставял като основна задача организирането и развитието на българския жестомимичен език, който се явява основно средство за облекчаване на комуникацията и достъпа до пълноценна информация на хората, лишени от слух. Трябва да се обърне специално внимание за официалното признаване на жестомимичния език в България, още повече, че вече са направени сериозни стъпки в тази насока. Целта е този език да получи популярност и чрез него да се създаде възможност за добра комуникация на хората с увреден слух и за предоставяне на качествени услуги за тях. Необходимо е да се провеждат повече курсове, за да могат повече глухи лектори да бъдат обучени, за да се даде по-добро образование на глухите деца, да се продължи работата по узаконяването на БЖЕ и той да бъде въведен като помощно средство при обучението на глухи.

Още

800-ния обект на първата национална верига за търговия с импулсни стоки „Lafka“ е вече факт

Преди броени дни в Севлиево, Lafka откри 800-ния си обект.

08.04.2015

С подкрепата на Табак маркет АД се проведе годишното регионално състезание „Най – добър млад строител“ - София 2015

23.03.2015

„Марка под наем“ прави малките по-големи, големите – по-силни

Нараства франчайз интереса към Lafka. Чрез наемане на чужда марка у нас работят над 3000 частни предприемачи

05.03.2015 http://presa.bg

Кредити от Cash Credit в Lafka

Към списъка с услуги, които предлага на клиентите си, Lafka добави и потребителски кредити

05.03.2015

20 000 лв. спечели клиент на Lafka

Галина Тодорова от Русе получи чек за 20 000 лева от играта „Лото Спорт”

23.02.2015 http://www.ruseinfo.net/news_136092.html

Сливенци на опашка пред Lafka

Опашка пред единствения магазин на Lafka се изви в Сливен вчера, видя екип на "Стандарт

23.02.2015 http://www.standartnews.com/biznes-kompanii/sliventsi_na_opashka_pred_lafka-271539.html

Lafka не пренебрегва и българското село!

16.02.2015

Веригата за импулсни стоки Lafka има свои обекти в 15 български села. Те са пръснати в Южна,Западна, Източна и Североизточна България.

Още

Рекордна сума печалби са получили клиентите на Lafka в началото на годината

06.02.2015

Нова година - нов късмет. В това се убедиха стотици клиенти на Lafka, споходени от късмета в началото на годината.

Още

Класиката "Малкият принц" в Lafka

05.02.2015

Lafka зарадва малки и пораснали почитатели на класическия роман "Малкият принц"

Още

Lafka се появи в още 6 града

09.01.2015

Градовете Сандански, Генерал Тошево, Дулово, Мездра, Перник и Плевен имат своите първи обекти.

Още

Lafka е вече и в Плевен!

29.12.2014

Търговската верига откри своите първи обекти в града. За Коледните празници, гражданите на Плевен получиха като подарък възможността и удобството да пазаруват в Lafka.

Още

Lafka със 700 обекта в страната

01.12.2014

Най-интензивно развиващата се търговска верига в България откри наскоро 700-ния си обект. Клиентите на Lafka в цялата страна се възползват от широката гама стоки и услуги, които предлага марката.

Още

„Табак Маркет“ освежи парка на І АГ Болница „Св. София“

25.11.2014

Компанията, собственик на Lafka, непрекъснато инвестира средства за различни социални проекти в много български градове.

Още

"Табак маркет" АД изгражда спортни и детски площадки в няколко града

08.10.2014 blitz.bg

Компанията инвестира над 320 хил. лв. за изграждането на съвременни детски площадки. Фирма „Табак маркет“ АД, която развива у нас първата по рода си, модерна и иновативна национална верига „Лафка“, планира да пренесе "свежия" си облик в места за детски и спортни забавления.

Още

„Табак маркет“ дари дограма на детска градина в Добрич

10.09.2014

"Табак маркет" чрез веригата за бързооборотни стоки Lafka е най-големият дарител на една от най-тежко пострадалите детски градини в Добрич от потопа през юни.

Още

Дарение за 6000 лв. получи Горна Оряховица

15.04.2014 Blitz

8 павилиона на Lafka и в Самоков

11.04.2014 Rila tv

Над 19 000 лева спечели клиент на Lafka от Tото 2

09.04.2014 Standart news

Чудесна новина! Любими,но забравени стоки от детството ни се завръщат на пазара!

04.04.2014 Infromiran 365

Каузата "Вярвам в теб!" получи дарение от 20 000 лeвa

03.04.2014 Blitz

С 20 000 лева подкрепиха Национална кампания „Вярвам в теб!“, организирана от сдружение „Азбукари“

27.03.2014 Focus news

Владимир Николов: Подсилихме "Левски" заради 100-годишнината

24.03.2014 24 chasa

Lafka на фланелките волейболният "Левски Боол" ще играе финал за купата

17.03.2014 Dnevnik

"Левски бол" спечели Купата на България по волейбол

16.03.2014 Telegraf

Lafka на фланелките волейболният "Левски Боол" ще играе финал за купата

16.03.2014 Dnevnik

ЗАЩО ВИНАГИ ЩЕ ИЗБИРАМ БЪЛГАРКИТЕ СТОКИ ПРЕД ЧУЖДИТЕ

16.03.2014 Tell

Пак ще продават легендарната дъвка "Идеал"

11.03.2014 Petel

Продавачи на вестници пропищяха: „дискриминирани сме”

07.03.2014 Gramofona

Съдът в Бургас поряза продавачите на вестници – остави ги да мизерстват с 200 – 300 лева на месец

06.03.2014 Flagman

Позиция на "Табак маркет"АД относно определението на Административен съд Бургас

26.02.2014 Gramofona

Мария Николова, нападната продавачка в павилион на "Лафка": Още сънувам кошмари, работата ми помага

25.02.2014 Trud

Оставам в Lafka, харесвам работата

24.02.2014 Standart news

Нападнатата при погрома над Джумаята продавачка: “Оставам в Lafka, харесвам работата си”

24.02.2014 Gramofona

"Табак Маркет" има законосъобразни договори с концесионери на варненските спирки

21.02.2014 Mediapool

СПБ защити бизнесмодела на веригата Lafka

21.02.2014 Progressive

„Произведено в България – Съюз на малкия и среден бизнес”: Кампанията срещу "Табак Маркет" АД, води до щети за бизнеса

20.02.2014 Focus news

"Произведено в България" с рамо за Lafka

20.02.2014 Standart news

"Табак Маркет": Не сме монополист

19.02.2014 Cross

Lafka: Вандали нападат служителите ни

19.02.2014 Standart news

Lafka: не налагаме монопол, а завземаме пазарна ниша

19.02.2014 Money bg

Шефът на Lafka: Това не е изцяло бизнес проект

19.02.2014 OFFnews

Шефът на Lafka: Нямаме политически връзки, това е бизнес проект

19.02.2014 bTV news

Шефът на Lafka: Нямаме политически връзки, това е бизнес проект

19.02.2014 Cross

Lafka търси диалог по места със средния и дребен бизнес

19.02.2014 Konkurent

Захариев: При нас пазаруват динамични хора

17.02.2014 Standart news

Всички родни продукти ще бъдат специално маркирани във веригата магазини

07.02.2014 Chernomorski far

По 10 кандидатстват за работа в Lafka

07.02.2014 Standart news

Стикери показват БГ стоките в Lafka

05.02.2014 Standart news

Отворено писмо до медиите от "Табак Маркет"

04.02.2014 BTA

"Табак Маркет": Срещу Lafka се използват изцяло неверни твърдения и инсинуации

Компанията изпрати отворено писмо до медиитe

03.02.2014 iNews

Удобното пазаруване от Лафка

26.01.2014 Marin Ivanov

Българската верига Lafka

100% от приходите остават в родната икономика, Lafka предлага и франчайз партньорство

21.01.2014 Zov news

„Табак Маркет” АД с ангажимент за 16 работни места

20.01.2014 Samokov 365

Б. Захариев: Lafka отваря врати в Бургас през януари

12.12.2013 Burgas news

Ще удвоим обектите си през следващата година

01.12.2013 Progressive

Lafka – новият стандарт за бързи покупки, идва в Бургас

29.11.2013 Gramofona

На лафче покрай павилиони "Lafka" през студените зимни дни

25.11.2013 Gabrovo dnes

Революция на павилионите ще има и в Бургас

22.11.2013 Factor-bs

35 нови спирки по маршрутите на Общински пътнически транспорт

15.11.2013 Dnevnik news

Монтажът на новите спирки започва в понеделник

15.11.2013 Gabrovo news

LAFKA - малкото магазинче на пътя

01.11.2013 Spisanie Manager