Всички обекти

1071 обекта

За нас

Lafka е първата национална марка от киоски и магазини, които предлагат продукти от първа необходимост. Lafka е модерна и иновативна верига, която винаги е наблизо и пести време. Lafka е място, в което можеш да намериш всичко, от което имаш нужда през деня – кафе, сок, цигари, вестник, нещо сладичко и много други.

Голямото разнообразие, което предлагаме ти осигурява спокойствието, че не е нужно да търсиш повече. Бързината на обслужване е нашето предимство. Ние знаем, че те чакат куп задължения. При нас няма да си изгубиш времето, но ако искаш, може да останеш. Можеш да изпиеш чаша ароматно кафе, да разгледаш голямото разнообразие от печатни издания, които Lafka предлага и да избереш най-доброто за теб. Изпробвай късмета си, като си купиш билет от Националната лотария. Ако пък ти трябва услуга от мобилен оператор - купи предплатена сим-карта или зареди сметката си. В Lafka те чакат и специални промо цени и подаръци!

С нашите 1040 търговски обекта в над 130 населени места, ще ни откриеш почти навсякъде, където отидеш. Ние ще сме там, навсякъде, когато ти потрябва!

Продукти, които можеш да откриеш в Lafka:

  • Преса - В Lafka можеш да откриеш ежедневници, седмичници, списания, специализирани издания и книги.
  • Тютюневи изделия - За любители и познавачи - цигари, пури, пурети, тютюни за свиване на цигари и тютюни за лула.
  • Напитки - Lafka предлага както топли, така и студени напитки. В студените месеци, предлагаме дори и разтворими супи.
  • Храни - В Lafka можеш да си хапнеш и сладко, и солено. Има голямо разнообразие от бисквити, шоколади, сухари, крекери и много други.
  • Нехранителни - Lafka ти дава възможност да опиташ късмета си и да спечелиш страхотни награди.
  • За децата - играчки.
  • Мобилни - плащане на сметки към мобилни оператори, стартови пакети и ваучери.
  • Други - презарвативи,кърпички,билети за градски транспорт,химикали и други.

МОЛЯ, ПОТВЪРДЕТЕ ВАШЕТО ПЪЛНОЛЕТИЕ

ИМАМ НАВЪРШЕНИ 18 ГОДИНИ НЯМАМ НАВЪРШЕНИ 18 ГОДИНИ